Masina de Aluat sau Masina de Foietat este ideala pentru orice patiserie, cofetarie, brutarie, restaurant sau pizzerie de dimensiuni medii spre mari, facand fata cu brio la toate provocarile primite.
Masina de aluat Flamic de podea, cunoscuta si ca aparat de foietat pentru laboratoarele de patiserie si cofetarie este echipata cu role cu diametrul de 60 mm care imping continuu aluatul cu scopul de a il aplatiza perfect la grosimea dorita de dvs. Aceasta poate presa orice tip de aluat in timp record si cel mai frecvent este utilizata pentru aluatul de patiserie folosit in foietaje dulci sau foietaje sarate, cum ar fi croissante, pateuri, saratele sau merdenele, aluatul fraged pentru tarte dulci sau sarate, aluat pizza, paine plata (turte, lipii, pita), fondant, pasta de zahar, martipan si multe altele. Viteza de productie este de 28 m/min, iar viteza benzii de incarcare este de 16 m/min.
Alimentare utilaj
Masina de aluat este electrica, iar tensiunea de alimentare este: 380V/50Hz. Cablul de alimentare este inclus in pachet.
Curatare facila
Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator pentru banda transportoare si pentru corpul aparatului.
Cilindri intins aluatul
Masina de aluat Flamic SF500DX1000 este dotata standard cu 2 cilindri intins aluatul. Optional pot fi achizitionati si alti cilindri pentru intins aluatul.
Intinderea aluatului
Pentru a asigura o viata cat mai lunga utilajului dvs., este recomandat ca prelucrarea pentru subtierea aluatului sa se faca treptat si sa nu se seteze din prima grosimea finala.
Fiecare aparat are disponibil un recipient de faina in partea de sus, care va ajuta la prelucrarea aluatului.
Rotile de suport
Aparatul dispune de roti la baza suportului, care sunt foarte usor de montat si va ajuta in mutarea utilajului in cadrul laboratorului dvs. Rotile dispun de frana pentru stabilizarea aparatului pe locul unde urmeaza sa fie utilizat.
Principalele beneficii aduse de o masina de turat aluat intr-un laborator de patiserie / cofetarie sunt: economie de timp, energie si un aluat ideal - ferm, perfect intins la grosimea si lungimea dorita de dvs., iar modelul Flamic SF500DX1000 indeplineste toate conditiile pentru a va aduce aceste beneficii.
Particularitati si Avantaje Masina Foietaj:
✓ Usor de montat, setat si utilizat
✓ Masina de foietaj poate rula orice tip de aluat, chiar si de grosime foarte mica. Posibilitare reglare precisa a grosimii aluatului in functie de nevoile dvs.: 0.2 - 35 mm.
✓ Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator
✓ Aparatul este livrat cu 2 cilindri pentru intins aluat. Optional pot fi comandati si alti cilindri.
✓ Posibilitatea de inversare a sensului de rotatie cu joystick si pedala
✓ Viteza fixa a benzilor transportoare
✓ Economisire de spatiu prin ridicarea planurilor de lucru atunci cand masina nu este in uz
✓ Potrivita pentru laboratoarele de dimensiuni medii spre mari