Masina de aluat Flamic de podea, cunoscuta si ca aparat de foietat pentru laboratoarele de patiserie si cofetarie este echipata cu role cu diametrul de 70 mm care imping continuu aluatul cu scopul de a il aplatiza perfect si la grosimea dorita de dvs.
Masina de Aluat sau Masina de Foietat este ideala pentru orice laborator de patiserie, cofetarie, brutarie sau bucatarie de restaurant si pizzerie, facand fata cu brio la toate provocarile primite. Aceasta poate presa orice tip de aluat in timp record, reducand cu mult munca echipei si cel mai frecvent este utilizata pentru aluatul de patiserie folosit in foietaje dulci sau foietaje sarate, cum ar fi croissante, pateuri, saratele sau merdenele, aluatul fraged pentru tarte dulci sau tarte sarate, aluat pizza, paine plata (turte, lipii, pita), fondant, pasta de zahar, martipan si multe altele. Viteza de productie este de 36 m/min, iar viteza benzii de incarcare este de 21 m/min.
Curatare facila a utilajului
Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator pentru banda transportoare si pentru corpul aparatului.
Tipul de alimentare al utilajului
Masina de aluat este electrica, iar tensiunea de alimentare este: 380V/50Hz. Cablul de alimentare este inclus in pachet.
Cilindri intins aluatul
Masina turat aluat Flamic cu suport 60*140 cm este dotata standard cu 2 cilindri pentru intins aluatul. Optional pot fi achizitionati si alti cilindri in functie de nevoile dvs.
Rotile de suport
Aparatul dispune de roti de podea la baza suportului, care sunt foarte usor de montat si va ajuta in mutarea utilajului in cadrul laboratorului dvs. Rotile dispun de frana pentru stabilizarea aparatului atunci cand este utilizat.
Tips & Tricks
• Pentru a asigura o viata cat mai lunga pentru utilajul dvs., este recomandat ca subtierea aluatului sa se faca treptat si sa nu se seteze de la prima comanda grosimea finala.
• Fiecare aparat are disponibil un recipient de faina in partea de sus, care va ajuta la prelucrarea aluatului. Optional: Pulverizator automat de faina.
Principalele plusuri aduse de o masina de turat aluat intr-un laborator de patiserie / cofetarie sunt: economie de timp si energie in randul echipei si un aluat ideal - ferm, perfect intins la grosimea si lungimea dorita de dvs., iar modelul Flamic SF600DX1400 indeplineste toate conditiile pentru a va aduce aceste beneficii.
Particularitati si Avantaje Masina Foietaj:
✓ Aparatul de aluat este usor de setat si utilizat
✓ Masina de foietaj poate rula orice tip de aluat, chiar si de grosime foarte mica. Posibilitare reglare precisa a grosimii aluatului in functie de nevoile dvs.: 0.2 - 37 mm.
✓ Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator la constructia acestuia
✓ Aparatul este livrat ca si dotare standard cu 2 cilindri pentru intins aluat
✓ Posibilitatea de inversare a sensului de rotatie cu joystick si pedala
✓ Viteza fixa a benzilor transportoare. Optional: Viteza variabila (220V / 50 60 Hz)
✓ Economisire de spatiu prin ridicarea planurilor de lucru atunci cand masina nu este in uz
✓ Potrivita pentru laboratoarele si bucatariile de dimensiuni medii si mari