• Image 0 product
  • Image 1 product
  • Image 2 product
  • Image 3 product
  • Image 4 product
  • Image 5 product
  • Image 6 product
  • Image 7 product
  • Image 8 product
Thumbnail image 0 product
Thumbnail image 1 product
Thumbnail image 2 product
Thumbnail image 3 product
Thumbnail image 4 product
Thumbnail image 5 product
Thumbnail image 6 product
Thumbnail image 7 product
Thumbnail image 8 product

Masina turat aluat FLAMIC, cu suport si viteza variabila 60*160, 381*106.5*122.5 cm

Cod produs:
SF600DX1600PST
Descriere scurta:
Putere totala: 0,75 kW
Dimensiuni (cm): 381*106.5*122.5
Structura: otel inox si otel vopsit electrostatic
Dimensiune banda(cm): 60*160
Viteza de productie (m/min): 3.5 - 43
Viteza benzii de incarcare (m/min): 2 - 25
Diametrul rolelor (cm): 70
Intervalul dintre role (mm): 0.2-37
Reglarea spatiului dintre role se face manual
Panou de control electromecanic
Tensiune alimentare: 230V/50-60Hz
Benzile prin care trece aluatul sunt usor de demontat si curatat
Display digital pentru laminarea aluatului
Reglare precisa a grosimii aluatului
Dotare standard: 2 cilindrii intins aluat si suporti montare dispozitiv taiat aluuat
Inversare turatie cu joystick
Benzile trasnportoare sunt adaptate pentru instalarea dispozitivului de taiat aluat
Masina poate rula orice tip de aluat, chiar si de grosime foarte mica
Viteza variabila a benzilor transportoare
Planurile de lucru pot fi ridicate, atunci cand masina nu este in uz
Tehnologie si origine Italia
Greutate echipament: 291 kg
Share:
Masina de aluat Flamic de podea, cunoscuta si ca aparat de foietat pentru laboratoarele de patiserie si cofetarie este echipata cu role cu diametrul de 70 mm care ruleaza continuu aluatul cu scopul de a il aplatiza perfect la grosimea setata de dvs. Reglarea spatiului dintre role se face manual.
Masina de Aluat sau Masina de Foietat este ideala pentru orice laborator de patiserie, cofetarie, brutarie sau bucatarie de restaurant si pizzerie, facand fata cu brio la toate provocarile primite. Aceasta poate presa orice tip de aluat in timp record, reducand cu mult munca echipei si cel mai frecvent este utilizata pentru aluatul de patiserie folosit in foietaje dulci sau foietaje sarate, cum ar fi croissante, pateuri, saratele sau merdenele, aluatul fraged pentru tarte dulci sau tarte sarate, aluat pizza, paine plata (turte, lipii, pita), fondant, pasta de zahar, martipan si multe altele. Viteza de productie este de 3.5-43 m/min, iar viteza benzii de incarcare este de 2-25 m/min.

Curatare facila a utilajului
Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator pentru banda transportoare si pentru corpul aparatului.

Tipul de alimentare al utilajului
Masina de aluat este electrica, iar tensiunea de alimentare este: 230V/50-60Hz. Cablul de alimentare este inclus in pachet.

Cilindri intins aluatul
Masina turat aluat Flamic cu suport si viteza variabila 60*160 cm este dotata standard cu 2 cilindri pentru intins aluatul si suporti montare dispozitiv taiat aluatul.

Forme disponibile
Separat se pot achizitiona accesorii pentru taierea aluatului in diverse modele si forme: Tambur perforare aluat, Dispozitiv taiat aluat (fara tamburi), Tambur forma croissant (4 triunghiuri), Tambur mini croissant (6 triunghiuri), Tambur forma dreptungiulara, Tambur mini pizza (de la Ø30 la Ø95), Tambur forma gogosi, Tambur forma stelute, Tambur forma ovala cu burete pt dezlipire usoara, Pulverizator automat de faina, Tambur forma croissant (3 triunghiuri), Tambur forma croissant (5 triunghiuri), Tambur mini croissant (7 triunghiuri), Tambur forma pizza (≥ 10 cm), Tambur mini pizza cu burete pt dezlipire usoara, Tambur gogosi cu burete pt dezlipire usoara, Tambur forma ovala.
Benzile transportoare sunt adaptate pentru instalarea dispozitivului de taiat aluat.

Rotile de suport
Aparatul dispune de roti de podea la baza suportului, care sunt foarte usor de montat si va ajuta in mutarea utilajului in cadrul laboratorului dvs. Rotile dispun de frana pentru stabilizarea aparatului atunci cand este utilizat.

Tips & Tricks
• Pentru a asigura o viata cat mai lunga pentru utilajul dvs., este recomandat ca subtierea aluatului sa se faca treptat si sa nu se seteze de la prima comanda grosimea finala.
• Fiecare aparat are disponibil un recipient de faina in partea de sus, care va ajuta la prelucrarea aluatului. Optional: Pulverizator automat de faina.

Principalele avantaje aduse de o masina de rulat aluat intr-un laborator de patiserie / cofetarie sunt: economia de timp si energie in randul echipei si obtinerea unui aluat ideal - ferm, perfect intins la grosimea si dimensiunea perfecta pentru preparatele dvs., iar modelul Flamic SF600DX1600PST indeplineste toate conditiile pentru a va aduce aceste beneficii si chiar mai mult.

Particularitati si Avantaje Masina Foietaj:
✓ Display digital pentru laminarea aluatului
✓ Masina de foietaj poate rula orice tip de aluat, chiar si de grosime foarte mica. Posibilitare reglare precisa a grosimii aluatului in functie de nevoile dvs.: 0.2 - 37 mm.
✓ Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator la constructia acestuia
✓ Aparatul este livrat ca si dotare standard cu 2 cilindri pentru intins aluat
✓ Posibilitatea de inversare a sensului de rotatie cu joystick si pedala
✓ Viteza variabila a benzilor transportoare
✓ Economisire de spatiu prin ridicarea planurilor de lucru atunci cand masina nu este in uz
✓ Potrivita pentru laboratoarele si bucatariile de dimensiuni medii si mari

PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Video galerie produs https://www.youtube.com/watch?v=7fjU7yL0Z64
Latime banda 60 cm
Tip suport Cu sport mobil
  • Language