Masa vibranta pentru eliminarea bulelor de aer, cu dimensiunile de 54 x 32 x 12.5 cm, este un echipament esential pentru procesul de turnare a ciocolatei, pralinelelor si altor produse din ciocolata sau fondant. Aceasta masa profesionala asigura eliminarea eficienta a bulelor de aer din compozitie, oferind un finisaj neted si uniform, esential pentru produsele de calitate superioara.
Eliminarea bulelor de aer
Sistemul de vibratii ajuta la extragerea bulelor de aer din ciocolata sau alte compozitii lichide turnate in matrite, asigurand o structura fina si compacta a produsului final.
Constructie robusta
Masa este realizata din materiale durabile si rezistente, oferind stabilitate si longevitate, chiar si in conditii de utilizare intensiva.
Design compact si portabil
Dimensiunile mici si designul ergonomic permit mutarea si integrarea usoara in orice spatiu de lucru, fara a ocupa mult loc.
Particularitati si avantaje
✓ Tensiune alimentare: 220V/50Hz
✓ Dimensiuni (cm): 54*32*12.5
✓ Masa vibranta pentru eliminarea bulelor de aer din ciocolata
Produse similare

Banda pentru glazurare, 115*47*50 cm
14.1.EBTOP
Putere: 0.2 kW
Dimensiuni (cm): 115*47*50
Latime banda (cm): 22
Structura compacta
Compusa din:
Sectiune pentru incarcare
Sectiune pentru glazurare
Sectiune pentru eliminarea surprusului de ciocolata dupa glazurare
Suprafata vibranta pentru eliminarea bulelor de aer
Sectriune pentru descarcare cu tava detasabila
Compatibila cu: Masina pentru temperat ciocolata 11 kg
Greutate echipament: 45 kg

Masina pentru temperat ciocolata, inox, 12 kg, 52*80*154 cm
14CHOCOTEMPER12
Putere: 2.5 kW
Dimensiuni (cm): 52*80*154
Capacitate: 12 kg
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel-inox
Prevazut cu 2 motoare separate pentru melc si paleta de amestare.
Usor de curatat si intretinut
Panou de control digital cu touchscreen
Dozare automata pentru o distribuire potrivita de ciocolata
Night-mode pentru pastrarea cicolatei topite si pentru a tine consumul de energie sub control atunci cand echipamentul nu este folosit
Mod reversibil de rotatie.
Control flux de ciocolata prin pedala
Greutate echipament: 159 kg

Masina pentru temperat ciocolata, inox, 24 kg, 62*90*154 cm
14CHOCOTEMPER24
Putere: 3.0 kW
Dimensiuni (cm): 62*90*154
Capacitate: 24 kg
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel-inox
Prevazut cu 2 motoare separate pentru melc si paleta de amestare.
Usor de curatat si intretinut
Panou de control digital cu touchscreen
Dozare automata pentru o distribuire potrivita de ciocolata
Night-mode pentru pastrarea cicolatei topite si pentru a tine consumul de energie sub control atunci cand echipamentul nu este folosit
Mod reversibil de rotatie.
Control flux de ciocolata prin pedala
Greutate echipament: 185 kg

Banda pentru glazurare trufe
14.1.EBT
Putere: 0.24 kW
Lungime banda (cm): 105
Latime banda (cm): 22
Diametru (cm): 80
Compusa din:
Sectiune pentru incarcare
Sectiune pentru glazurare
Suprafata vibranta pentru eliminarea excesului de ciocolata si a bulelor de aer
Vas rotativ unde produsul ajunge dupa glazurare unde se pot finaliza trufele
Compatibila cu: Masina pentru temperat ciocolata 24 kg
Greutate echipament: 25 kg

Masina pentru temperat ciocolata, inox, 30 kg, 62*90*127 cm
14.CTQ30
Putere: 2.7 kW
Dimensiuni (cm): 62*90*127
Capacitate: 30 kg
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Structura: otel-inox
Usor de curatat si intretinut
Panou de control digital cu touchscreen
Mod reversibil de rotatie.
Control flux de ciocolata prin pedala
Dozare automata pentru o distribuire potrivita de ciocolata
Night-mode pentru pastrarea ciocolatei topite si pentru a tine consumul de energie sub control atunci cand echipamentul nu este folosit

Masina pentru temperat ciocolata, inox, 40 kg, 62*90*127 cm
14.CTQ40
Putere: 3.0 kW
Dimensiuni (cm): 62*90*127
Capacitate: 40 kg
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Structura: otel-inox
Usor de curatat si intretinut
Panou de control digital cu touchscreen
Mod reversibil de rotatie.
Control flux de ciocolata prin pedala
Dozare automata pentru o distribuire potrivita de ciocolata
Night-mode pentru pastrarea ciocolatei topite si pentru a tine consumul de energie sub control atunci cand echipamentul nu este folosit