Framantarea manuala a unor cantitati mari de aluat poate fi o munca dificila si de durata pentru echipa din bucatarie, insa cu ajutorul unui malaxor de aluat profesional cu spiral de 4.5 cm si cap fix si 2 viteze de mixare, lucrul cu aluatul devine o sarcina usoara si aduce si un plus de calitate produsului finit.
Capacitate maxima de aluat 200 kg
Capacitatea cuvei este de 290 lt, iar capacitatea maxima de aluat este de 200 kg si este prevazut cu 2 viteze de mixare. Este un echipament ideal pentru aluatul pregatit in bucatariile profesionale din restaurante, brutarii, patiserii, covrigarii, pizzerii si cafenele - aluat pizza, aluat prajituri, aluat paine, aluat turte sau aluat cozonac si clatite.
Echipament pentru aluat sigur de utilizat
Mixerul de aluat este dotat cu sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie si are transmisie prin curele care asigura o functionare silentioasa. Prevazut cu roti si picioare reglabile ptr repozitionare si fixare.
Are 2 motoare independente, la bol si la spirala, iar bolul se poate invarti si spre stanga si spre dreapta la prima viteza de framantare.
Usor de intretinut si spalat
Malaxorul de aluat profesional usor de curatat si intretinut. O carpa umeda si un detergent delicat sunt suficiente. Dupa curatare, asigurati-va ca uscati totul cu o carpa moale. Melc, cuva (diam. 90 / h 47) si protectie cuva din otel inox.
Avantaje si beneficii malaxor aluat profesional:
✓ Are cap cu spiral fix
✓ 2 viteze de mixare
✓ Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
✓ Panou de bord: electro-mecanic
✓ Usor de intretinut si spalat
✓ Termometru care indica temperatura aluatului