Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 178*121*108 cm
Cod produs:
1832-1E
Descriere scurta:
Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 178*121*108
Putere instalata: 16 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 81
Latime banda (cm): 46
Lungime banda (cm): 171
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.
Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 276 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca
Ai intrebari despre acest produs?
Cuptorul electric cu banda pentru covrigi sau pizza este recomandat pentru diverse locatii, precum: covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shop-uri, hoteluri, restaurante si supermarketuri. Scopul sau este sa livreze produse coapte de inalta calitate care sa satisfaca chiar si cel mai pretentios client.
Cuptorul pe gaz este impunator si versatil, cu un design surprinzator si panouri frontale extensibile disponibile intr-o gama variata de culori.
Capabil sa produca in cantitati mari.
Capacitatea acestora este de a coace pana la 60 de pizza/ora cu un diametru de 30 cm sau 900 covrigi/ora. Puterea instalata este de 16 kW. Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Usor de utilizat
Ofera posibilitatea de a coace in cel mai scurt timp covrigi deliciosi, pizza si alte produse de panificatie destinate mediului HORECA (hoteluri, restaurante, supermarketuri, servicii de catering, sandwich shop-uri etc.). Vine cu suport cu roti inclus in pret, pentru o mutare usoara a utilajului in cadrul bucatariei dumneavoastra.
Usor de curatat si intretinut.
Construit din inox 304, cuptorul nu va rugini sau coroda, pastrandu-si valoarea in timp. Panoul frontal este usor de scos si curatat, fara a fi nevoie de alte piese de legatura.
Caracteristici si avantaje ale cuptorului cu banda pentru covrigi/pizza:
✓ Suport cu roti inclus in pret
✓ Banda de coacere cu sens reversibil
✓ Fereastra de vizionare tip sandwich, cu etansare
✓ Programe presetabile, max 12
✓ Viteza a benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
✓ Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
Produse similare


Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
2440-1E
Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*138*108
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 61
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.
Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 329 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
2440-1G
Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*138*108
Putere calorica: 21 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 61
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.
Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 329 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm
3240-1G
Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*158*108
Putere calorica: 26 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 342 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
3240-1E
Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*158*108
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 342 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm
3255-1G
Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*158*108
Putere calorica: 34 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 401 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, banda 53*136 cm
Cuptor profesional pentru horeca
-23%
TPK.50G
Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
Dimensiuni (cm): 171*107*57
Putere instalata: 18 kW
Structura: otel inox
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Latime banda (cm): 53
Lungime banda (cm): 136
Consum gaz natural: 1,90 m3/h
Consum GPL: 1,41 kg/h
Panou de control cu touchscreen
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minute
Cuptorul este usor de igienizat.
Posibilitate de suprapunere de pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
Greutate echipament: 141 kg
Optional contracost: suport (72*93*65 cm)
Cuptorul cu banda transportoare este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.
Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.
Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Produs promotional
Pret normal
5.766,00 €
Special Price
4.439,00 €
+ TVA
Specificatii produs
Latime banda | 46 cm |
---|---|
Producator | XLT |
Tip de alimentare | Alimentare electrica |
Tip suprafata de lucru | Cu banda |