Framantarea manuala a unor cantitati mari de aluat poate fi o munca dificila si de durata pentru echipa din bucatarie, insa cu ajutorul unui malaxor de aluat profesional cu spiral de 5 cm, cap rabatabil cu spiral fix si 2 viteze de mixare, lucrul cu aluatul devine o sarcina usoara si aduce si un plus de calitate produsului finit.
Capacitate maxima de aluat 250 kg
Capacitatea cuvei este de 420 lt, iar capacitatea maxima de aluat este de 250 kg. Panou de bord: electro-mecanic cu uz manual sau automat, silentios si fara vibratii datorita motorului pe curea. Are sistem de conectare apa si este echipat cu boiler ce va asigura intotdeauna apa la temperatura optima pentru reteta de aluat pe care o pregatiti.
Este un echipament ideal pentru aluatul pregatit in bucatariile profesionale din restaurante, brutarii, patiserii, covrigarii, pizzerii si cafenele - aluat pizza, aluat prajituri, aluat paine, aluat turte sau aluat cozonac si clatite.
Usor si sigur de utilizat
Prezinta sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie. Capacul de protectie previne accidentarea involuntara si este usor de mutat datorita rotilor aflate sub echipament.
Are doua motoare independente, la bol si la spirala si termometru care indica temperatura aluatului.
Usor de intretinut si spalat
Malaxorul de aluat profesional usor de curatat si intretinut. O carpa umeda si un detergent delicat sunt suficiente. Dupa curatare, asigurati-va ca uscati totul cu o carpa moale. Melc si cuva din otel inox.
Avantaje si beneficii malaxor aluat profesional:
✓ Melc si cuva din otel inox
✓ Sistem de conectare apa. Echipat cu boiler.
✓ Are cap rabatabil cu spiral fix
✓ 2 viteze de mixare
✓ Capacul de protectie previne accidentarea involuntara
✓ Usor de mutat datorita rotilor aflate sub echipament