Vitrina calda ventilata cu control umiditate pentru patiserie este un accesoriu necesar pentru brutarii, restaurante, cofetarii, hoteluri si cafenele si orice alta locatie ce serveste produse de patiserie si doreste sa le depoziteze corespunzator, dar totusi sa le si prezinte intr-un mod profesional si sa fie intotdeauna la temperatura optima pentru o servire impecabila a clientului.
Vitrina calda ventilata cu vizibilitate buna a produselor
Prezentarea produselor in domeniul gastronomiei este foarte importanta. Temperatura de lucru este cuprinsa intre +60 ... +65 grade Celsius, iar incalzirea se realizeaza prin ventilarea aerului cald + sistem de control al umiditatii. Are o suprafata de expunere de 0.90 mp, geamurile frontale drepte si este prevazuta cu iluminare interioara cu becuri cu halogen pentru o buna afisare a produselor.
Se incadreaza perfect in locatia dvs.
Vitrinele calde Jordao sunt caracterizate prin aspectul placut, prezentarea profesionala a produselor si prin optiunile speciale de care dispun. Blatul de lucru, plinta frontala si plintele laterale sunt realizate din inox si optional blatul de lucru poate fi din marmura, granit de diferite culori. Exista o paleta variata de culori din care se poate alege pentru exteriorul vitrinei si despre care puteti discuta in detaliu cu unul dintre colegii nostri.
Usor de curatat si intretinut
Blatul de lucru, plinta frontala si plintele laterale sunt realizate din inox. Inoxul este un material igienic si usor de curatat si intretinut. Astfel curatarea se realizeaza cu usurinta folosind o carpa moale si umeda cu un agent de curatare delicat pentru a va asigura ca aveti intotdeauna vitrina curata.
Particularitati vitrina calda pentru patiserie ventilata si cu control umiditate:
✓ Suprafata expunere: 0.90 mp
✓ Geamurile frontale drepte si geamuri plexi de acces
✓ Iluminare interioara, becuri halogen
✓ Incalzire prin ventilare aer cald si dotata cu sistem de control al umiditatii
✗ Fara depozit