Vitrina verticala pentru ciocolata este un echipament specializat proiectat pentru expunerea si depozitarea ciocolatei intr-un mod eficient si atragator. Vitrina este proiectata pentru a oferi o capacitate generoasa de stocare, avand o inaltime si o latime adecvata pentru a gazdui o varietate de produse de ciocolata. Capacitatea de 742 de litri permite expunerea unei cantitati considerabile de produse, fara a ocupa prea mult spatiu in Restaurant, magazine alimentar, supermarket, cofetarii, patiserii.
Design
Designul vertical al vitrinei permite economisirea spatiului, fiind potrivit pentru locatii in care spatiul este limitat. Desi ocupa mai putin spatiu la sol, aceasta vitrina ofera in continuare o expunere generoasa a produselor, datorita inaltimii sale.
Constructie robusta si estetica
Vitrina este fabricata din materiale durabile si de inalta calitate, cum ar fi otelul inoxidabil sau alte metale rezistente la coroziune. Aceasta constructie robusta ii confera durabilitate si rezistenta in timp, asigurand ca echipamentul poate functiona in conditii optime pe termen lung.
Control precis al temperaturii
Vitrina este echipata cu un sistem de control al temperaturii care permite reglarea si mentinerea precisa a temperaturii in interiorul vitrinei, asigurand astfel ca ciocolata este pastrata in conditii ideale pentru prospetime si calitate. Echipamentul dspune de temperatura de lucru: +14 grade C ; +18 grade C, termostat: electronic, termometru: electronic, control umiditate: electronic.
Usor de curatat
Pentru inlaturarea petelor si a rezidurile se pot utiliza materiale moi si un detergent fin.